Blogról

Itt leírunk mindent féle okosságot ,hogy hogyan válhatsz Youtube partneré.

Friss topikok

  • Guy5: @Sztuchlak Gergő: Bocsi a késői válaszért, a videó már nem elérhető. (2013.08.31. 01:41) Ne és Ne!
  • ViccSziget: Helló! Nagyon tetszik az oldalad. Tudod milyen sokat vártam egy ilyen MAGYAR oldalra?? Hát nagyon ... (2012.05.30. 21:07) GamePlay , 1...2...3

Címkék

Ne és Ne!

TheXeonVEVO 2012.04.23. 16:25

Vannak olyan emberek akik csak azért csinálnak videókat ,hogy pénzt kapjanak érte. De nem ez a cél!

A cél ,hogy minél jobb videókat készítsünk és ezekkel a videókkal kiszolgáljuk a feliratkozóinkat. Ha valaki csak azért rak fel videót ,hogy minél nagyobb nézettsége legyen , az általában elég gyenge anyagot rak fel , de mint ahogy már mondtam nem azért csinálj videókat!

Az egy dolog ,hogy én partnership-ről beszélek ,hogy ezzel keress pénzt stb. ,de én úgy írom le ,hogy bemutatok egy utat a "sikerhez". Egyébként tagságot az fog kapni aki megérdemli. Keményen megkel dolgozni érte , nem 1-2 hét alatt leszel partner ,ha nem lehet csak 3 év után. Akkora már meg is érdemli az ember.

Szóval azért csinálj videót ,hogy szórakoztasd vagy tanítsd  a kővetőidet és ne ezért ,hogy minél hamarabb partner legyél és minél több pénzt kapj!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://partnership.blog.hu/api/trackback/id/tr964468691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztuchlak Gergő 2013.06.09. 19:36:47

Szia!
Egy hete kereset meg az EDM Music egy FullScreen partner rajtuk keresztul regisztraltam a fullscrenn re. el is fogadtak.De valamilyen oknal fogva nem tudom ossze csatolni a youtube fiokomat a fullscreen fiokommal. (keszitettem egy videot hatha te tudod mi lehet a gond)

www.youtube.com/watch?v=-cqSdFuoinA

Guy5 2013.08.31. 01:41:56

@Sztuchlak Gergő: Bocsi a késői válaszért, a videó már nem elérhető.
süti beállítások módosítása